sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Cup-ottelu herätti Kylteriveljet – JKV:n pelaajia liigajoukkuiden suurennuslasissa?

JKV lähti kuluvaan kauteen monen joukkueen silmin selvänä ennakkosuosikkina. Henkselien paukuttelu loppui lyhyeen, kun kolmen ensimmäisen pelatun sarjaottelun jäljiltä Veljet olivat JJK-legenda Risto Kontion sanoin “puuhastelleet” itselleen vain kaksi pistettä. Tasurit Riemua ja RiPaa vastaan sekä kirvelevä tappio alkukauden yllättäjää, futistaituripitoista HuPaa vastaan, eivät todellakaan tyydyttäneet Veljiä, jotka pitivät joka otteluissa palloa 85% peliajasta ja osuivat tolppien väliin tarkkuudella 1/15.

Päävalmentaja Jani Lehtimäki
Marraskuun lopussa pelattussa cup-taistelussa liigajengi Tervareita vastaan Veljet tekivät selvän tasonnoston. Pallonhallinta ja maalipaikat olivat Veljien hyväksi 100-5, mutta JKV:n tehoton reikäpaitapeli ja liigajengin rutiini voitti taidokkaan kylteripalloilun, minkä myötä Tervarit etenivät 1-5 voitolla jatkoon. Tervarien riveissä ihmeteltiin vielä tuntemattoman kakkosdivarijengin osaamista sanoin: “nähdään kahden vuoden päästä liigassa.

Liekö tasokas Tervarit-peli toiminut loppullisena herätteenä ja todisteena siitä, että JKV:n materiaalilla ja joukkuhengellä voi voittaa kenet vain, sillä kyseisen ottelun jälkeen Kylterveljet on ollut täysin pitelemätön joukkue niin kotona kuin vieraissa.

HuKi kaatui marraskuun viimeisen viikonlopun ottelussa Huhtasuolla selvin 12-3 –lukemin. Joulukuun puolivälissä Polvijärvellä osuttiin voimalla Popsin lumpioon ja pisteet lähtivät JKV:n matkaan 3-4 päättyneessä taistossa. Samana viikonloppuna 5-6 voitossa LPK:ta vastaan Palokassa nähtiin yhtä kuumaa menoa kuin Riemun ja KaDyn viimeisimmässä derbyssä.

JKV:n pelaajia pelaajatarkkailussa?

Tontut ovat kuiskineet, että  JKV:n “vipeltäjäosastoon” kuuluvia Juhana “Juspe” Hämäläistä, Konsta “Konrad” Valtosta, Jaakko “talous” Oikarista ja Huttulaisen veljeskatrasta on tultu tarkkailemaan Huhtasuolle Tampereelta saakka. Myös Liikunnan Riemun scouttausosastoa on nähty katsomossa tarkkailemassa Veljien ja erityisesti Jesse “Vardy” Juuselan ja Otto “Kapteeni” Piilin otteita. Viimekauden maalipyssy Juusela on tällä kaudella tehnyt maalin kaikissa pelaamissaan JKV-otteluissa ja näistä jokainen on ollut voittomaali. JKV:n päävalmentaja Jani “Möyhy” Lehtimäki toppuutteli scouttausyrityksiä:

“Kuka hullu tulevasta dynastiajoukkueesta haluaisi lähteä? Tässähän on vasta päästy alkuun. Kyllä se menee niin päin, että me kysellään, jos tarvitaan vahvistuksia, mutta nyt näyttää hyvältä”

JKV:n materiaali sekä joukkuehenki parketilla ja sen ulkopuolella on kieltämättä kadehdittavan vahva. Vanhemmat pelurit ovat pitäneet tasoa yllä ja uudet pelaajat ovat vasta pääsemässä vauhtiin.

JKV:hen saapui täksi kaudeksi uusia tulevaisuuden tekijöitä. Toisen polven kylteriveli Juuso “Pönde jr.” Haatainen on esittänyt ottelusta toiseen hienoja otteita ja maalihanatkin on aukaistu. Toinenkin toisen polven peluri, Olli “pikku-huttu” Huttunen, nauratti yleisöä hassuttamalla liigajengin puolustusta. Ilmari Grotenfelt teki debyyttinsä vasta joulukuussa ja kahden pelatun ottelun jälkeen miehen tilillä on kaksi maalia ja loistava kokemus kuumasta LPK-derbystä.

Nyt joukkue asettuu joulunviettoon, jonka jälkeen parketille palataan 16.1.2016 derbyottelussa rakasta kilpakumppania, FS Feeniksiä vastaan.  Ilmassa leijuu kuitenkin kysymyksiä: Vahvistuuko joukkuehenki entisestään Sara Siepin kanssa Karibialla heilastelleen Toni “Barbados” Juutin kotiinpalun myötä. Miten käy "vipeltäjille", kun Juspe Hämäläinen lähtee kevääksi vaihtoon Ruotsiin? Entä auttaako Juho “Junniz” Mäkiniemi Roope “tukijalka” Luomalaa tekemään kauden ensimmäisen maalinsa? 

JKV jouluillallisella yhteistyökumppani Revolutionin antimien äärellä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JKV kiittää kommentistasi. :)