tiistai 9. helmikuuta 2016

JKV:lle jälleen suvereeni voitto

Ennen ottelua sarjataulukon sijalla 3. majaileva JKV matkasi tammikuun viimeisen päivän kunniaksi Mikkeliin, RiPa Young Boysin vieraaksi. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi syksyllä Jyväskylässä pelatussa ottelussa tasan 4-4 värikkäiden vaiheiden jälkeen. Kylteriveljet hallitsivat tuolloin peliä lähes suvereenisti, mutta erittäin kovalla prosentilla maalipaikkansa hyödyntänyt RiPa onnistui matkaamaan tuolloin arvokkaan pisteen kera takaisin kotikonnuille. JKV miehistön kommenteista ennen ottelua paistoikin, että hampaankoloonhan siitä viimeksi jäi. Ennen ottelua oli myös selvää, että joukkueenjohtaja Mäkelän auton takaluukkuun ei mahtuisi kuin kolme pistettä, sen verran fyysisiä kavereita oli takapenkillä.

Ottelu lähti liikkeelle JKV:n hallinnassa ja viiden minuutin jälkeen Konsta Valtonen siirsi vierailijat johtoon, mutta vain hetki tästä ja tilanne oli jo 1-1. Pari minuuttia myöhemmin JKV toimitti Eero Rantasen toimesta pallon maaliin, mutta tuomarit eivät tätä hyväksyneet, sillä maali tehtiin kuulemma kädellä. Tätähän he eivät kuitenkaan itse nähneet ja toinen tuomareista vihelsi jo maalinkin. Lopputuloksena Eerolle kortti maalinteosta. Ei mennyt kauaakaan kun Eero sai toisen keltaisen kaksinkamppailu tilanteesta ja joutui jättämään kentän välittömästi. Veljet kestivät alivoiman ja vastustajan sorruttua (käsi)virheisiin pääsi Otto Piili laukomaan pallon 10 metristä sisään. Valtonen lisäsi veljien maalisaldoa vielä ennen taukoa tilanteeseen 1-3, pallonhallinnan ollen selkeästi vierailijoilla.
Toisella puoliajalla jatkettiin siitä mihin ensimmäisellä jäätiin, ainakin tuomaritoiminnan suhteen. Kummalliset vihellykset ja runsas maalinen toinen puoliaika toivat ainakin viihdettä paikalle saapuneelle yleisölle. Ensiksi RiPa onnistui nopeasti tasoittamaan ottelu kahdella maalilla, joista toisen jälkeen ehti kulua vain 3 sekuntia kun JKV johti jälleen, Jesse Juuselan tahtomaalilla. Juhojen Pajula ja Mäkiniemi vietyä JKV 3-6 johtoon, otti RiPa lentävän maalivahdin. Tämä tuotti tulosta ja eikä aikaakaan kun JKV johti jo 3-9. Toisen puoliajan tuoksinassa myös JKV:n valmentaja Jani ”mcmöyhy” Lehtimäki passitettiin katsomoon, koska näki tilanteissa paremmin kenestä pallo meni yli.  Lopun pienen hurlumhein jälkeen peli päättyi lukemiin 6-10 ja mikä tärkeintä, pisteet matkasivat Jyväskylään. Maestrona Mikkelissä hääri Otto Piili, joka keräsi varsin kelvolliset tehot 3+2. Ottelusta pyydetyt kommentit on parempi jättää tällä kertaa julkaisematta. J
Näin JKV:n vieraspelireissut ovat ohi ja seuraavat pelit pelataan parin viikon päästä lauantaina ja sunnuntaina Jyväskylän Monnarilla. Tuplaviikonlopun peleissä vastaan asettuvat Riemu II ja HuKi.
JKV:n kokoonpano ja tehopisteet: