maanantai 26. tammikuuta 2015

Pieksämäen Urheilutalo muuttui teurastamoksi

JKV jatkaa voittojen tiellä murskattuaan Pieksämäellä Savon Pallon, SaPa:n, sunnuntai-iltapäivällä pelatussa ottelussa. Noin 100 silmäparin edessä pelattu ottelu ei jättänyt jossiteltavaa, sillä pirteästi liikkeellä olleet kauppatieteilijät voittivat ottelun selkein 0-12 lukemin ja matkasivat Jyväskylään tärkeät kolme pistettä mukanaan.

Ville Karin peliasenne oli ihailtavaa
Ottelu tanssittiin Veljien pillin mukaan läpi koko ottelun. Maali-iloittelu alkoi, kun ottelua oli pelattu 41 sekuntia. Juhana ”Bra” Hämäläinen taiteli maagisen syötön koko ottelun loisto-ottein pelanneelle Konsta ”pukki” Valtoselle, joka liukui pallon takatolpalta varmasti maaliin. Tästä ei ehtinyt kulua kuin vajaa 15 sekuntia ja verkkoa heilutti Mikko ”Svenska” Hirvonen. Tauolle mentäessä tilanne oli jo 0-4.

Toisella puoliajalla pelin juoni noudatti samaa kaavaa kuin ensimmäiselläkin. Kaksi maalia laitettiin sisään rangaistuspotkuista ja SaPa:n otettua ottelussa kaksi punaista korttia, pääsi JKV ylivoimalla naulaamaan toiset kaksi maalia.

Kaiken kaikkiaan JKV dominoi kenttätapahtumia kuin Laitelan Ismo Pihlajakatua konsanaan.  Veljien rosterista ei tässä ottelussa kerta kaikkiaan löytynyt heikon lenkin palaakaan. Onnistumisia saatiin laajalla rintamalla ja maaleja teki peräti seitsemän eri pelaajaa. Erityisesti hattutemput tehneet Valtonen ja Juho ”Liiga” Mäkiniemi näyttivät, että ei se maalinteko niin vaikeaa ole. Puolustuspäässä eivät putket vuotaneet, mistä muun muassa Joonas ”Varma” Heinikainen ja maalilla nollat pitänyt  Elmeri ”Refleksi” Palander pitivät huolen. Liekö myös Portugalista palanneella ja Jani ”Möyhy” Lehtimäkeä tämän ottelun penkin päässä tuuranneella Roope ”Siipi” Luomalalla ollut näppinsä pelissä.

JKV on sarjassa toisena, mutta sarjajohtaja JoSePa:lla on neljä ottelua enemmän pelattuna. Sarjavoitto on vielä täysin omissa käsissä.