perjantai 14. marraskuuta 2014

JKV - SC Riverball/2 11-4 (7-0)

Veljet lähtivät viime viikon lauantaina 8.11. pelattuun Kakkosen avaukseen härkäviikon voimin! Maaliverkkojen heiluttelua oli harjoiteltu kenraalissa Kolmen tolpan KaDya vastaan, joten veljet lähtivät toiveikkaissa tunnelmissa kaatamaan Joensuusta vieraaksi saapunutta SC Riverball/2:sta.

Veljet saapuivat Säynätsaloon jo hyvissä ajoin ennen peliä ja osa veljistä päätti nostaa alhaalla olleita adrenaliinitasojaan tekemällä vaarallisen näköisiä käsijarrukäännöksiä Säynätsalon risteyksissä. Itse ottelu pelattiin Säynätsalon ylväimmässä sisähallissa Lehtisaaren kuntotalolla.

Innokkain katsoja saapui paikalle jo joukkueiden ottaessa alkulämpöjä

JKV oli ottelun alusta asti valmis pelaamaan kovaa ja ilmeisesti jonkinmoisesta kaamosmasennuksesta kärsineet Riverballin pojat jäivätkin nopeasti jalkoihin JKVn prässätessä kovaa ja ylhäältä. Ensimmäistä otteluaan Veljien paidassa pelannut entinen KaDyn hyökkääjä Juho Mäkiniemi näytti, että maalivainu ei ole kadonnut minnekkään ja paukutti jo ensimmäisellä puoliskolla hattutempun taululle. Ensimmäisen puoliajan hienoimman maalin iski Veljien atleettisin ilmestys Joni Rautanen. Joni käytti uskomatonta lähtönopeuttaan ampaisten purkupallon perään ja tuikkasi sen hölmistyneen maalivahdin ja puolustajan välistä maaliin. Ensimmäinen puoliaika oli JKVn näytöstä ja taululle kirjattiin jo ratkaisevat 7-0 lukemat.

Lahtelaiskaksikko Mikkonen & Mäkelä pahanteossa

Toinen puoliaika oli tasaisempi JKV:n laskettua prässiään ja joensuulaisten tullessa huomattamasti pirteämmällä jalalla toiselle puoliajalle. Tästä huolimatta JKV oli toisellakin puoliajalla hallitsevampi osapuoli ja muun muassa joukkueen tulokas Martti Ryynänen iski kahdesti. Ryynänen pelasi Juho Pajulan johtamassa kolmoskentässä, joka piti puolustusvoittoisella taktiikallaan oman maalinsa puhtaana läpi ottelun.

"Homma hoidossa"

Toisen puoliajan maalit kirjattiin tasan 4-4. Peli oli loppua kohden varsin katkonaista, eikä tarjonnut hienouksia. JKV pelasi kuitenkin tulevaa kautta ajatellen lupauksia herättävästi, jokaisen pelaajan täyttäessä oman ruutunsa.

Lopputulos 11-4. Ottelun tehomiehiä: Juho Mäkiniemi 3+0, Otto Piili 1+2, Joni Rautanen 1+2, Riku Lamberg 1+2 ja Martti Ryynänen 2+0