lauantai 8. marraskuuta 2014

Kady III vs JKV 0-9

Veljillä murskaava kenraali ennen kauden alkua!

Jyväskylän Kylteriveljien pre-season kohti kakkosdivaria huipentui Monnarilla keskiviikkona 5.11.14 Veljien kohdatessa sarjatasoa alempana pelaavan KaDy III:sen. Ottelu oli heti kättelyssä täysin Veljien näytöstä. Pelikello oli tuskin ehtinyt käydä minuuttia, kun Jussi Similän poissa ollessa kapteenin nauhaa kantanut Otto Piili pääsi siirtämään Veljet 0-1 johtoon. Tämän jälkeen kentän otti haltuunsa Lahtelaiskaksikko Ville Mäkelä-Teemu Mikkonen. Kaksikko kirjautti nimiinsä pelissä neljä maalia ja alusti lisäksi Veljien paidassa debytoineen Konsta Valtosen maalin. KaDy pääsi ensimmäisellä puoliajalla hätistelemään muutamaan otteeseen Veljien maalia, mutta Veljien maalilla debytoinut Elmeri Palander hoiti tilanteet loistotorjunnoilla pitäen maalinsa puhtaana. Toisella puoliajalla Veljien kokeillessa erilaisia ketjukoostumuksia pääsivät nimensä maalintekijätilastoihin merkkaamaan myös Juhana HämäläinenMikko Hirvonen ja Jesse Juusela. Kohti lauantaina alkavaa kautta lähdetään itseluottamusta kohottava 0-9 voitto taskussa.

Valmentaja Lagerblom kommentoi kenraalia taistelun tauottua seuraavasti: ”Henkilökohtaisten onnistumisten lisäksi pelistä löytyi muitakin loistavia piirteitä. Piilin johtaman vahvan ykköskentän lisäksi myös kakkoskenttä löysi pelaamiseensa aivan uuden tason. Vaikka Mäkelä-Mikkonen varasti shown, pelattiin tänään tasapainoinen esitys hyökkäys- ja puolustussuuntaan. Tasonmittariksi KaDystä ei tänään ollut, mutta on helppo lähteä tulevaan kauteen hyvällä fiiliksellä onnistumisien kasvattama itseluottamus takataskussa!”

Veljien kausi starttaa Säynätsalon liikuntahallissa lauantaina 8.11 kello 15:15, kun Veljet saavat vieraita Joensuusta kohdatessaan Riverball/2:n. Tervetuloa kannustamaan Veljet Mattilanniemestä maailmankartalle!