sunnuntai 11. lokakuuta 2015

JKV - asennetta parketille ja Jyväskylän yliopistoelämään



JKV on niittänyt mukavasti mainetta Jyväskylässä viime kauden hienoilla otteillaan niin parketilla kuin yliopistopiireissä muutenkin. JKV-tarroja, -lippiksiä, -pipoja ja -haalarimerkkejä on alkanut vilistä Jyväskylän kaupunkikuvassa. Veljet tekivät ensimmäisen jalkautumisensa fanien joukkoon Kauppakadun Approbatur 2015 -opiskelijatapahtumassa järjestämällä Kovin kuti -kilpailun, jossa pääsi potkaisemaan palloa kohti tutkaa. 
JKV-pipot vietiin Approssa käsistä
Erinomainen uutinen on, että nyt myös futsalhenkiset kauppistytöt ovat koonneet rivit yhteen ja treenaavat omalla vuorollaan Jori Lagerblomin johdolla. Innolla ja mielenkiinnolla odotamme, että JKV-mimmit lähtevät dominoimaan Jyväskylän parketteja jo lähiaikoina. JKV:n lajivalikoimaa on hiljaittain laajennettu myös golfin puolelle ja ensimmäinen JKV Open pelattiin syyskuussa Jyväsgolfin samettisilla viheriöillä. Tiukan kilpailun voitti Enegia Oy:n Presales Manager Olli Parkkonen. 
JKV Openin mestaruus meni Olli Parkkoselle

Miesten kolmas futsalkausi pyörähtää käyntiin näillä näppäimillä. Ensimmäisellä kaudellaan kaksi vuotta sitten Veljet murskasivat miesten harrastesarjan ja viime kaudella kylterit sijoittuivat Keski-Suomen miesten kakkosdivarissa hienosti toiseksi. Viime kaudelta on mainittava tiukat ja kuumaveriset derbyt FS Feeniksiä ja Liikunnan Riemua vastaan ja tänäkin vuonna näitä kamppailuja odotetaan vesikielellä.


2014/2015 kauden paras maalintekijä
 Jesse Juusela
Futsaljoukkueen runko on säilynyt menestyksekkäästä viime kaudesta melko samana. Uusia vahvistuksia parketin puolella tullaan näkemään joka tapauksessa noin neljä kappaletta, joista jokaisella on vuosien kokemus jalkapallon puolelta futiksen kakkosdivaria myöten. Voitaneenkin rehdisti todeta, että JKV:n sijoittuminen muualle kuin sarjan kahden parhaan joukkoon olisi suuri pettymys. Lisää alkavan kauden tunnelmista pian Kausiennakko-välilehdellä.

JKV toivottaa mahtavaa syksyä ja talven alkua. Tästä tulee kaikkien aikojen kausi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

JKV kiittää kommentistasi. :)